maanantai 30. heinäkuuta 2012

Back on track

 


 
Heissan taas pitkästä aikaa! Blogia ei ole tullut nyt hetkeen päivitettyä, sillä tämän blogin the headmaister oli viime viikon esteleirillä Yyterin ratsastuskeskuksessa. Amelie saikin nauttia sen viikon vanhempieni yltiöpaapomisesta. Täytyy myöntää että ehti kyllä viimeviikolla tulla pikkuneitiä ikävä, etenkin kun äitini lähetteli säännöllisin väliajoin tilannekuvia A:sta (ehkä hellyyttävin oli kuva jossa neitokaisella oli kermaviili-viikset, hehe).

Tänään saan myös lisätä jälleen uuden tempun tämän tyttösen temppulistaan, uusimpana tempauksena on käsky "kieri". Pari päivää siinä meni että tämä koiratytsy sisäisti kokonaan mitä oikein ajoin takaa. Voisinkin joskus kuvailla jonkinmoista temppuvideota. Luulenpa että jonkinmoiset videopostaukset voisivat tuoda mukavaa balanssia näihin tekstipätkiin, don't u think?

Huomasinpas muuten että teitä lukijoita on pöllähtänyt tänne kymmenisen kappaletta! Vautsi. Tai siis kiva tietää, että joku muu lukee äitini lisäksi näitä A:n toilailuja. Mutta nyt tämä lähtee nukkumaan, c ya later!

2 kommenttia:

  1. Heleei, sun blogi on ihana:) Tyksin tästä ulkoasusta ja tottakai tästä Ameliesta. :3 Ja tuo banneri on ylisulonen. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Kävin myös tsekkaamassa sun blogisi ja ihastuin molempien värimaailmaan. Liityinpä myös koira/kaniblogisi lukijaksi, hehe!

      Poista